Tilmeld nyhedsbrev

  • Dansk
  • English

Privatlivspolitik

Dataansvarlig

CRE8TEK DENMARK ApS
Åstrupvej 10, 9800 Hjørring
Tlf. 72286910
E-mail: po@cre8tek.com

Hos CRE8TEK DENMARK ApS er vi dedikerede til at beskytte de personoplysninger, du afgiver til os. I denne privatlivspolitik kan du blandt andet læse om hvilke oplysninger vi indsamler, hvad vi bruger oplysningerne til, hvordan vi beskytter dem og hvilke rettigheder du er tillagt som følge af vores behandling. 

I hvilke situationer indsamler og behandler vi dine personoplysninger?

  1. Når vi skal afsende tilbud og indgå en aftale med dig. 
  2. Når vi skal levere vores konsulentydelser og generelt varetage vores aftale med dig. 
  3. Når vi skal besvare dine generelle henvendelser via fx mail, sociale medier mv. 
  4. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. 
  5. Når vi laver direkte markedsføring over for dig via fx email. 
  6. Når du besøger vores hjemmeside og cookies placeres på din enhed. 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og med hvilken lovhjemmel?

Ved afsendelse af tilbud og indgåelse af aftale indsamler vi almindelige personoplysninger som navn, adresse, titel, selskabsnavn, e-mailadresse og telefonnummer. CVR-nummer indsamles også, men vil kun udgøre en personoplysning hvis dit selskab er et enkeltmandsfirma og i sig selv indeholder personoplysninger som fx dit navn. Behandlingen er nødvendig for at vi kan indgå en kontrakt med dig og/eller det selskab, du repræsenterer. Retsgrundlaget for behandlingen er GDPR art. 6(1)(b). 

Ved levering af vores konsulentydelser behandler vi de oplysninger, der er nødvendige for at udføre den pågældende opgave. Dette vil typisk være almindelige personoplysninger som kontaktoplysninger, finansielle data, oplysninger fra årsopgørelser, balancer og lign. samt oplysninger relateret til leverandører, medarbejdere, kunder mv. Retsgrundlaget for behandlingen heraf er GDPR art. 6(1)(b). 

Ved generelle henvendelser og klager via fx email, sociale medier mv. behandler vi almindelige personoplysninger som e-mailadresse, navn, indholdet i henvendelsen samt øvrige detaljer, der fremsendes. Oplysningerne er nødvendige for at vi kan besvare din henvendelse og da vi har en legitim interesse i at gøre det, sker behandlingen på baggrund af GDPR art. 6(1)(f). Hvis du deltager og vinder i en konkurrence, vi har igangsat, behandler vi de almindelige personoplysninger, der er nødvendige for din deltagelse og for at vi kan sende dig det, du har vundet. Retsgrundlaget her er GDPR art. 6(1)(b). 

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev indsamler vi dit navn og din email samt evt. øvrige oplysninger du frivilligt afgiver. Det gør vi for at kunne afsende beskeder om fx konkurrencer, events, gode råd samt nyheder. Oplysningerne indsamles på baggrund af dit samtykke, jf. GDPR art. 6(1)(a). Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på linket nederst i nyhedsmailen eller ved at kontakte os. 

Ved direkte markedsføring over for dig via fx email behandler vi dine almindelige personoplysninger som dit navn, din e-mailadresse, købshistorik og evt. søgeadfærd for at kunne præsentere produkter for dig, du måske vil være interesseret i og for at give dig de bedste tilbud. Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke som du altid kan trække tilbage enten i den mail du modtager eller ved at kontakte os. Retsgrundlaget er derfor GDPR art. 6(1)(a). 

Ved besøg på vores hjemmeside bruger vi cookies til at indsamle oplysninger som fx din IP-adresse, browser type, operativsystem og sider besøgt på vores hjemmeside. Vi bruger oplysningerne til at analysere og forbedre vores hjemmeside, og analytiske/marketing-cookies placeres kun og anvendes til analyse/markedsføring hvis du giver samtykke hertil. Du kan læse mere herom i vores cookie-politik. 

Hvilke tredjeparter giver vi oplysninger videre til?

Vi benytter eksterne tredjeparter til at levere en række IT-systemer som fx email-systemer, support-systemer, marketing-systemer, systemer til at holde styr på kundedata samt driften af vores hjemmeside. Hvis du har givet samtykke til vores brug af marketing/analytiske cookies, kan vi dele data om dine interaktioner på vores hjemmeside med eksempelvis sociale medier. 

Derudover kan det være nødvendigt for os at dele oplysninger med andre eksterne parter som rådgivere, revisorer og offentlige myndigheder som fx SKAT. 

En række af de tredjeparter vi anvender, udgør databehandlere i overensstemmelse med GDPR art. 4(8). Vi har derfor indgået databehandleraftaler med dem, og sørger på den måde for, at dine personoplysninger behandles sikkert, ordentligt og i overensstemmelse med lovgivningen. 

I tilfælde af, at en databehandler overfører dine personoplysninger til et tredjeland, er der passende garantier på plads, som sikrer beskyttelse af dine oplysninger. Garantierne vil her typisk bestå i, at databehandleren har forpligtet sig til at overholde EU’s Standardkontraktbestemmelser, jf. GDPR art. 46(2)(c). Alternativt vil overførslerne ske til steder og selskaber, som ifølge EU-Kommissionen betragtes som sikre, jf. GDPR art. 45. 

Hvor længe opbevarer vi oplysningerne?

Vi sørger generelt for at slette dine oplysninger, når vi ikke længere har et formål med at opbevare dem. Oplysninger relateret til vores kontraktforhold som fx kontraktgrundlag, faktureringer, betalinger mv. slettes efter indeværende +5 år da opbevaring i dette tidsrum er påkrævet efter bogføringsloven. 

De oplysninger, der indsamles via cookies når du besøger vores hjemmeside, opbevares i den tidsperiode, der fremgår af vores cookie-politik. 

Hvis du har skrevet dig op til vores nyhedsbrev, opbevarer vi dit navn og din e-mailadresse indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Dette kan du som nævnt gøre ved linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte os. 

Du har ret til:

  • At få indsigt i de personoplysninger, CRE8TEK DENMARK ApS behandler om dig. 
  • At anmode om sletning af de personoplysninger, CRE8TEK DENMARK ApS behandler om dig. 
  • At kræve berigtigelse af de personoplysninger, CRE8TEK DENMARK ApS behandler om dig. 
  • At gøre indsigelse mod CRE8TEK DENMARK ApS’s behandling af dine personoplysninger. 
  • At anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. 
  • At modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. 

Du kan klage til Datatilsynet over CRE8TEK DENMARK ApS’s behandling af dine personoplysninger. Deres kontaktoplysninger er: 

Adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 København
Mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: +45 33193200

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret direkte i indbakken!