Ærefuldt besøg på Cre8teks fabrik i Shenzhen

Cre8tek beæret over fornemt besøg

Ærefuldt besøg på Cre8teks fabrik i Shenzhen

Onsdag i påsken fik vi fint besøg på Cre8teks fabrik i Shenzhen, Kina. Med stor ære kunne vi byde velkommen til den danske Ambassadør i Kina, Thomas Østrup Møller samt den danske Generalkonsul i Guangzhou, Anja Villefrance. Det var en sand fornøjelse at give begge en rundvisning på fabrikken.

Rundvisning på Cre8teks fabrik. Fra venstre ses Generalkonsul i Guangzhou, Anja Villefrance · Ambassadør, Thomas Østrup Møller samt General Manager og medstifter i Cre8tek, Yilin Pei.

Velkendte brands fremkaldte smil

Ambassadøren og Generalkonsul viste stor interesse for de mange kendte danske brands, som Cre8tek udvikler og producerer elektronikprodukter til.

Under besøget inspiceres en af produktionslinjerne, hvor Saphe trafikalarmerne samles og testes.

Rundvisningen på produktionslinjerne for den danske trafik-alarm Saphe, vakte ekstra stor interesse for Ambassadøren, der er forhenværende koncernstyringsdirektør ved Rigspolitiet.

Thomas Østrup Møller og Anja Villefrance var begge imponeret over Cre8tek’s evne til at supportere specielt de danske SMV’er og startups inden for produktudvikling og produktion af produkter i såvel mindre som store styktal – og ofte i mange varianter.

 

Ambassadør i Kina, Thomas Østrup Møller og General Manager Cre8tek, Yilin Pei

Cadeau til vores danske standarder

I Cre8tek har vi lagt et stort arbejde i indretning af vores kontorer iht. dansk virksomhedskultur med fokus på et inspirerende arbejdsmiljø. Det var særligt rart for os at høre fra vores gæster, at de havde en hjemlig oplevelse på højde med virksomhedsbesøg i Danmark.

Generalkonsulen påpegede dog med et glimt i øjet, at der, foruden vores bordtennisbord på kontoret, nok også burde installeres bordfodbold.

Tak for det fornemme besøg

Vi vil endnu engang takke Ambassadøren og Generalkonsulen for deres fornemme besøg.

 

Den kinesiske del af ejerkredsen i Cre8tek fotograferet i forbindelse med besøget sammen med Ambassadør, Thomas Østrup Møller – Generalkonsul i Guangzhou, Anja Villefrance (begge i midten) og Commercial Officer, Gary Gao fra Generalkonsulatet (til venstre)

Share to your network:

Related

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret direkte i indbakken!